دانلود پروژه مقاله تحقیق گزارش کارورزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله تحقیق گزارش کارورزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

در مورد هتل

مقاله در مورد هتل


 
فهرست مطالب
 
محل هتل و شرایط آن : 3
استاندارد سازی هتل ها : 5
بازسازی هتل : 8
تجهیزات هتل : 13
در موقع خرید لوازم و اثاثیه هتل رعایت این نکات ضروری است: 14
● استاندارد 15
حسابداری در هتل : 16
اقتصاد هتل : 21
بیمه هتل : 23
مدیریت هتل : 25
اعتبارات هتل : 27
● بخش ارتباط هتل 29
● ارتباط چاپی و مطبوع هتل 30
ساختمان هتل : 30
آسانسور هتل : 34
● مشخصات آسانسور 35
مشخصات قطعات تابلوی کنترل 36
خدمات هتل : 37
متصدیان هتل : 41
● متصدی اطلاعات 41
● متصدی تلفن 42
● متصدی طبقه 42
● متصدی شبانه 42
● متصدی رزرو 42
● متصدی اسناد 43
● «متصدی پست» یا کانسریج (Concierge) 43
● متصدی کلید 44
اتاقدار هتل : 44
بخش خانه داری هتل : 47
نورپردازی در هتل : 51
● طراحی و نورپردازی 54
موفقیت چهار هتل بزرگ : 55
هیلتون : دولوکس 56
رقبا 57
نسل جدید 60
وضعیت جدید 60
هالیدی این : انتظارات واقعی 61
بزرگراه ها 62
کمپانی هالیدکس Holidex 62
ایجاد تنوع 62
ماریوت : تجربیات شخصی 63
قطعات محدود 64
توسعه 65
بازرگانان و مسافران 65
ایده آل ها 66
فرد منحصر بفرد / فوق العاده 66
رامادا تاواحدهای دور افتاده 66
پیشرفت و تحول 67
قراردا دهای مدیریت 68
هتل شرایتون : 68
●هتل‌های زنجیره‌ای The Luxury Collection 69
عجیب ترین هتل جهان : 70
● نمونه ای از اتاق های این هتل 71
هتل های گران : 72
قدیمی‌ترین هتل جهان کجاست؟ 74
● معماری مهمانسرای عباسی 76
● چرا مهمانسرا ثبت جهانی نمی‌شود؟ 77
 
محل هتل و شرایط آن :
پس از اخذ تصمیم و تهیه سرمایه کافی، اولین موضوع و اصل مهمی که باید مورد توجه علاقمندان به تأَسیس هتل قرارگیرد، انتخاب زمین و محل آن است. لذا نکاتی را که مربوط به محل هتل است به ترتیب ذکرمی کنیم :
اگر زمینی به منظور ایجاد هتل خریداری می شود، باید توجه داشت که از حیث موقعیت نقشه شهر و خیابان کشی، وضع آن چگونه است. آیا در آینده در معرض نوسازی و تعریض خیابانها ومیادین قرار می گیرد یا خیر؟ ضمناً این نکته را در نظر داشته باشند که معمولاً نزدیکیهای پارک و گردشگاهها ومحلهای تفریحی عمومی و مراکز فروشگاههای معتبرشهر، مناسبترین جا برای تأسیس هتل به شمارمی رود.
چنانچه قیمت زمین در محلی که برای هتل در نظر گرفته شده، مناسب وارزان باشد، می توان زمین بیشتر و وسیعتری خریداری کرد تا ساختمان با استفاده از وسعت زمین، افقی ساخته شود. در غیر این صورت با داشتن زمین کم، ناچار باید ساختمان را به طورعمودی منتهی با ارتفاع زیاد ساخت.مسلم است در ساختمانهای نوع اخیر باید ازآسانسور استفاده نمود که خود مستلزم هزینه بیشتری است، در حالی که ساختمان کم ارتفاع و افقی نیازی به آسانسورندارد. از این جهت باید قبلاً با متخصصین امر مشورت نمود که کدام نوع ، صلاح و مقرون به صرفه است.در هر جا که قصد تأسیس هتل دارید. چه در یک شهر صنعتی و چه در کنار دریا یا هر نقطه دیگر شهر باید خودتان قبلاً آن محل را بپسندید، زیرا آن جا محلی است که خود شما ناگزیرهستید، همیشه در آن جا به سر برید و اگر موجب ناراحتی شما باشد از آن جا نفرت خواهید داشت و همین موضوع باعث دلسردی و شکست شما درکار هتلداری خواهد شد.پس از انتخاب، محل اطراف یا همسایه های آینده خود را مورد توجه و مطالعه قراردهید. بطور مثال در جایی هتل تأسیس نکنید که نزدیک یک کارخانه و یا محل پر سرو صدا باشد که در آینده مخّل آسایش خود شما و مسافران هتل گردد.
باید دید محلی که برای هتل انتخاب می کنید، آیا مردم عادت دارند جشنها وضیافتهای خود را در هتل برگزارنمایند. در چنین موردی باید برای سالنهای متعدد، پیش بینی لازم به عمل آید. و اصولاً در صورت نیاز، امکان بزرگ کردن هتل از نظر وسعت زمین در آینده وجود دارد یا خیر؟ چنانچه محل هتل شما در کنار دریا است، درآن جا طول فصل چقدر است؟ به طور مثال در کنار دریا جاهایی هم وجود دارد که در تمام فصل های سال محل رفت و آمد است و جاهایی هم وجود دارد که در عرض سال فقط ده هفته مسافران به آنجا آمد وشد می کنند و بقیه مدت سال کسی به آن جا نمی رود. در نتیجه کار هتل کساد خواهد بود.چنانچه محل تأسیس هتل، یک شهر صنعتی است به این معنی توجه کنید که آیا این شهر از حیث صنعتی شدن توسعه می یابد؟ بیشتر صنعتی می شود یا خیر؟ آیا در آینده وضع شهر برای کار هتل بهتر ومساعدتر می شود یا نه؟ آیا در سال فقط چند ماهی مسافر زیاد و اتاقها پراست، یا اکثراوقات سال چنین است ؟ در هر صورت هر چه تعداد اتاقهای هتل بیشتر باشد بهتر است زیرا در آمد اصلی هتل ازهمین اتاقهاست.مسأله دیگری که باید به آن به طور دقیق توجه داشت این است که از نظر تعداد هتل و رقبای آینده هتل شما، و همچنین درجه هتلهای موجود درشهری که درآنجا هتل تأسیس می کنید وضع ازچه قراراست. مثلاً آیا کلیه هتلهای موجود در آن شهر درجه سه هستند؟ در این صورت نباید هتل درجه سه ساخت.در نظر گرفتن وضع و شخصیت مردم شهر ومیزان جمعیّت و استعداد افزایش آن نیز، برای کسی که قصد تأسیس هتل دارد، ضروری است. دراین موردباید به نکات زیر توجه داشت :
الف) وضع مالی مردم چگونه است ؟
ب) آیا مردم عادت دارند که در خارج از منزل غذا صرف کنند یا خیر؟
پ) آیا کار در آن شهر شبانه روزی است و هتل می تواند شب و روز به کار خور ادامه دهد یا خیر؟
قبل از شروع کارهتل باید به تمام هتلهای موجود در آن شهر سرزد و طرز دکور، نوع غذا، وضع پذیرایی، نوع مشتریان را مورد بررسی و مطالعه قرار داد.
مثلاً در شهر های صنعتی بیشترمشتریان را کارگران تشکیل می دهند و در نتیجه به کمیِّت غذا بیشتر توجه می شود تا کیفیّت آن، و در شهرهایی که مشتریان هتل از طبقه بالاتری هستند کیفیت و تنوع غذا بیشتر مطرح است و این قبیل افراد به محل غذا خوری و طرز دکور و تنوع غذا بیشتراهمیت می دهند تا مقدارآن.
ت) قبل از خرید ساختمان برای هتل باید وضعیت ساختمان را کاملاً بررسی کرد و از یک شخص مجرّب و آزموده کمک گرفت تا معلوم شود که آیا این ساختمان تا چه حد برای هتل مناسب است و اصولاً برای تأسیس هتل ساخته شده است یا نه و آیا در آینده می توان آن را توسعه داد یا خیر، و اگر معلوم شود که ساختمان، کهنه و نقشه آن برای هتل مناسب نیست و مبالغ هنگفتی هم برای تعمیر و اصلاح آن باید به مصرف برسد، خرید چنین ساختمانی را به منظورایجاد هتل توصیه نمی کنیم.
ث) توجه به وضع برق، گاز، تلفن و سایر خدمات محلی نیز به هنگام تأسیس هتل ضروری است و باید مطمئن شد که آیا به نحو مطلوب کار می کنند یا خیر؟
 
استاندارد سازی هتل ها :
▪ آیا گرانی هتل ها به معنای بالا بودن در جه آنها ست ؟
▪ آیا پر ستاره بودن هتل دلیل بر کیفیت بالاترآن است ؟
امروزه کشورهابرای ساخت یک هتل به دنبال استاندارد یک نواختی نیستند،که درجه هتل تعیین کننده کیفیت باشد، هتل های درجهان با درجه پائین وارائه خدماتی مطلوب توانسته اند، صنعت گردشگری را دربخش هتلداری متحول کنندومعیار های جدیدی را براین صنعت حاکم سازند.امروزه بسیاری ازهتل هابه تکاپوافتاده اند، تا بتوانند خدمات خودرا به نحوی ارتقا ء دهند که بتوانند علاوه بر حفظ مشتریان قدیمی خود،افراد جدیدی را نیز به گروه مشتریان خودبیفزایند .وازنظررقابت درجه کیفی خودرا به ستاره بالا برسانندکه هرگزدراستانداردها نمی توان پیش بینی یا برنامه ریزی کرد هتل ها به جهت اینکه دراین رقابت ها بتوانند موفق شوند حتی برای هرمیهمان که وارد هتل میشود ملافه ، روبالش وحوله نو،بسته بندی شده دراتاق قرار میدهندکه میهمان می توان زمان ترک هتل با خود ببردازسوی دیگراین ابتکارباعث می شودضمن اینکه رضایت میهمان فراهم می شودهتل هم دراین میان به سودهای برسد از جمله کم کردن کارمند برای شستشوی ملافه وحوله مصرف نکردن آب وبرق پودروبعلت گران بودن زمین صرفه جویی برای ساختن فضای بزرگی برای Laundry (لباسشویی ) واختصاص ندادن بودجه ای برای این منظوراتوی ملافه و...
مدیران هتل هاچنانچه به امیدداشتن استانداردها یاستاره بالا باشند به‌دلیل وجودفضای رقابتی که در این صنعت وجودداردنه تنها نمی‌توانددرچنین فضایی کارکنند و به موفقیت و سود موردنظرشان برسند بلکه به موفقیت هتل ها ی کم ستاره رقیب کمک میکنندکه با هزینه وزحمت کمتربه اهداف خودوسود بیشتربرسند. 


دانلود کامل مقاله در مورد هتل


 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.